A Fogászat,

ahol elbúcsúzhat a fájdalomtól!

Kezelések és szolgáltatások

Fogszabályozás Székesfehérvár

A korábban aBudai út és a Lövölde utca kereszteződésénél, jelenleg pedig a Nefelejcs utcában található Deák Dental Fogászati Centrumban gyermek- és felnőtt fogszabályozó kezeléseket egyaránt végzünk, a jelenlegi legmodernebb rendszerekkel, tapasztalt fogszabályozó szakorvos kollégánk által.

A fogszabályozási kezelési terv minden esetben személyre szabottan készül. Az első vizsgálat során lenyomatok alapján mintát készítünk, fotók és röntgenfelvételek szolgálnak a pontos kiértékelés alapjául.

A második alkalommal történik meg a pontos kezelési terv ismertetése, árajánlat adása a rendelkezésre álló információk alapján. Ez a konzultáció arra szolgál, hogy a kezelési tervet pontosan átbeszéljük a pácienssel, legyen szó gyermekrõl vagy felnőttről, mindent megértsen és elfogadjon, hiszen hosszú távú együttműködésről dönt.

 

Fogászati centrumunkban az alábbi kezelések elérhetőek:

Korai kezelés, rossz szokásról való leszoktatás, előkezelés (könnyen megszokható, egyszerű készülékekkel)
6- 7 éves korban már korrigálhatók a rossz szokások miatt kialakult problémák például az ujjszopás miatt előre álló felső fogak. A gyermek fogainak és csontjainak növekedése még befolyásolható így számos eltérés kezelhető és így megelőzhető azok súlyosabbá válása.

Kivehető készülékes kezelések
A kivehető készülékek a páciens mintájára készülnek egyedileg fogtechnikus által a kezelési tervben meghatározott céloknak megfelelően. Gyermekkorban tej és vegyes fogazatban alkalmazzuk őket. Felnőtt korban a kivehető átlátszó sínes kezelések a kisebb fogelmozdulások, esztétikai eltérések kezelésére használhatóak, ezt nevezzük láthatatlan fogszabályozásnak.

Rögzített készülékes kezelések (fém és esztétikus porcelán)
A teljes maradó fogazattal rendelkező pácienseknél alkalmazzuk. A rögzített készülékekkel jelentős fogmozgatás végezhető, a fogak helyzetének pontos beállítása lehetséges. A páciens esztétikai igénye szerint fém vagy porcelán készüléket alkalmazunk. A lágy erõkkel mûködõ önligírozó készülékeket azoknak ajánljuk, akik kevesebb székben töltött idővel, komfortosabban szeretnék elérni a tökéletes mosolyt. Ezen készülékekből is rendelkezésre áll fém és esztétikus.

Implantátumok alkalmazása a fogszabályzásban
A Deák Dental fogászati centrumban igényelhető az ún. TAD kezelés, mikro implantátumok alkalmazása az elhorgonyzás fokozására, a fogszabályzó kezelés esetleges gyorsítására.

Itt az idő, hogy Ön is mosolyogjon!
Kérjen időpontot egy személyes konzultációra fogszabályozó szakorvosunk rendelésére a +36 20 263 7771-es telefonszámon, vagy írjon nekünk.
Fogszabályozás Székesfehérvár - online bejelentkezés
 

Vissza